fbpx Skip to main content

Häiden suunnittelu on toisinaan haastavaa ja työlästä, ja moni asia saattaa tuntua vaikealta. Se on täysin ymmärrettävää, varsinkin, jos olet suunnittelemassa ensimmäisiä häitäsi. Eihän kukaan voi olettaakaan, että ensimmäisellä kerralla tietäisi heti kaikesta kaiken, eihän?

KENELLE HÄÄSUUNNITTELU KUUKAUSISOPIMUKSELLA SOPII?

Kuukausisopimus sopii jokaiselle, joka kaipaa apua häiden ideointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen. Palvelu on luotu heille, ketkä tuntevat kaipaavansa silloin tällöin varmistuksia omille ajatuksilleen, mutta keillä ei ole tarvetta kokonaisvaltaiselle hääsuunnittelulle. Kaikilla ei myöskään ole häätiimiä mukana suunnittelussa, joten tässä tapauksessa meidät voi hankkia omaksi häätiimikseen juuri niin pitkäksi aikaa, kun tuntee tarvitsevansa.

MITÄ PALVELU SISÄLTÄÄ?

Kaikkiin kuukausisopimuksiin paketista riippumatta sisältyy

  • Aloitustapaaminen, jossa käydään yhdessä läpi hääpäivän toiveet ja suunnitelmat
  • Teille räätälöity pihistä vs. panosta muistilista, hääsuunnittelijan suositukset missä voi säästää ja missä ei kannata
  • Suositukset hääpaikkaan ja häiden tyyliin sopivista vaihtoehdoista, sekä mahdollisista palveluntarjoajista
  • Häiden muistilista, eli mitä tulisi hoitaa ja hankkia missäkin vaiheessa suunnittelua
  • Rajoittamattoman yhteydenpidon hääsuunnittelijan kanssa sähköpostitse sopimuksen ajan

Tämän lisäksi saatavilla myös paketista riippuen

  • Tapaaminen joka / joka toinen kuukausi, jossa käydään läpi missä vaiheessa suunnitelmia mennään ja tarkistellaan aikataulua
  • Ohjeistus päivän aikatauluttamiseen
  • Ehdotus somistussuunnitelmasta ja esimerkkejä sen toteuttamiseen

KUINKA PALVELU KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Voit laittaa meille sähköpostia tai varata ajan aloitustapaamiselle suoraan ajanvarauskalenteristamme. Tämän tapaamisen aikana käydään vielä yhdessä läpi sopiva sopimuspaketti ja sovitaan, kuinka edetään.

Sopimuksen voimassaolon aikana voit laittaa meille sähköpostia juuri niin usein, kun jokin asia on vailla vastausta. Asia voi olla kuinka iso tai pieni tahansa! Kaikki viestit ja vastaukset kuuluvat paketin hintaan.

MISSÄ VAIHEESSA PALVELUSTA OLISI ENITEN HYÖTYÄ?

Tähän ei ole olemassa oikeaa vastausta, sillä jokainen suunnittelee häitänsä oman aikataulun mukaan. Toisilla on vuosi etukäteen istumajärjestys valmiina ja vieraslahjat pakattuina, kun toiset vasta miettivät silloin juhlapaikan valintaa.

Jos olet aivan hukassa aloittamisen ja suunnittelun kanssa, kannattaa hääsuunnittelija ottaa heti alusta alkaen avuksi. Muussa tapauksessa ota meidät avuksi siinä vaiheessa suunnittelua, kun kaipaat kaikista eniten apua. Voit myös aina laittaa meille viestiä ja kysyä, milloin olisi suunnittelun kannalta paras aika aloittaa.

ENTÄ, KUN EN ENÄÄ TARVITSE PALVELUA?

Palvelun voi hankkia joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai määräaikaisenä palveluna. Voit siis heti alussa ilmoittaa haluavasi esimerkiksi 6kk sopimuksen ja tällöin sopimus päättyy automaattisesti tämän jälkeen.

Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi puolin ja toisin.
Huomioithan, että Standart & Premium -sopimuksen voimassaolo minimissään 3 kuukautta, jotta ehdotus somistuksesta ja ohjelmasta on mahdollista rakentaa.