fbpx Skip to main content

Kaason kosinta on alkanut nostaa päätään myös Suomessa. Tavallinen kysyminen voi tuntua tylsältä ja olisi kiva tehdä hetkestä ikimuistoinen. Kaaso on kuitenkin tärkeä osa hääpäivää ja sitä edeltävää suunnittelua, joten olisi siis kiva muistaa kaasoa ja tehdä kosinnasta erityinen. Tässä  muutamia ideoita, jotka voivat olla avuksi miettiessäsi, miten itse kysyt ystävää kaasoksesi.

“Team I do” -lahjapullo

Hauska keino kysyä kaasoksi voisi olla esimerkiksi kaason lempi viinipullo, johon on vaihdettu etiketin tilalle esimerkiksi “Team I do” tai “Tulisitko kaasokseni?” -etiketti. Näitä löytyy nykyään netistä ainakin englannin kielisinä, mutta voit myös itse askarrella ja koristella. Pulloksi sopii mikä tahansa kaason lempijuoma.

Tulisitko kaasokseni -leivokset ja keksit

Leivokset ja keksit ovat hauska ja helppo keino kysyä ystävää kaasoksi esimerkiksi samalla, kun on menossa käymään ystävän luona kahvilla. Suurimmasta osasta konditorioista voi tilata esimerkiksi leivoksia, macaronseja tai keksejä, joihin on kirjailtu “Tuletko kaasokseni?” tai “Team I do”. Kätevimmät kotileipurit voivat tietenkin tehdä nämäkin itse ja säästää siten myös rahaa.

Will you be my bridesmaid? -kortit

Tulisitko kaasokseni -kortit voi askarrella itse tai tilata netistä. Näitä löytyy myös suomalaisilta nettisivuilta, kuten serpentiini.fi, popupkemut.fihellevisuals.com tai juhlaputiikki.fi. Jos kaaso tykkää koruista, voi tilata myös sellaisen kortin, jossa on mukana kaula tai käsikoru.

Olisitko minun kaasoni? -lahjapakkaus

Lahjapakkauksen voi tilata netistä tai askarrella itse esimerkiksi erilaisista spa-tuotteista, viinipullosta sekä suklaasta. Lahjapakkauksen voi koristella häiden teemavärien mukaan tai tulevan kaason lempivärien mukaan. Paketin kylkeen voi askarrella hienon tuletko kaasokseni -kortin. Miksei tällaiseen lahjapakkaukseen voisi yhdistää kaikki tässä yllämainitut ideat ja laittaa ne kauniiseen, itse tehtyyn lahjapakkaukseen?