fbpx Skip to main content

Mikä kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa on?

Kahvitunti Hääsuunnittelijan kanssa on aikaa, jolloin voit uppoutua täysin häähuumaan yhdessä ammattilaisen kanssa! Kahvitunnin aikana käytämme kaiken osaamisemme vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin, sekä antamalla vinkkejä ja ideoita onnistuneeseen toteutukseen. Istutaan siis yhdessä kahvikupin ääreen ja puhutaan häistä!

Mitä kahvitunnin aikana tehdään?

Kaipaatko apua vieraslistan suunnitteluun tai hääohjelman miettimiseen? Silloin kahvitunnin aikana voidaan yhdessä rakentaa alustavaa vieraslistaa sekä miettiä, minkälainen ohjelma olisi juuri teidän häihin sopiva ja mitä ohjelman suunnittelussa tuli ottaa huomioon esimerkiksi aikataulujen ja osallistujien suhteen. Jos taas somistus ja Pinterestin ylitarjonta tuottavat päänvaivaa ja valinnan vaikeuksia, voimme yhdessä katsoa juhlapaikan tyyliin sopivaa somistusta. Kahvitunti käytetään siis juuri niiden ongelmakohtien ja epävarmuusalueiden selvittämiseen, mitä jokaisella on mielessään.

Koska kahvitunti kannattaa varata?

Kahvitunnin voi varata missä vaiheessa suunnittelua tahansa, kun tuntee tarvitsevansa ammattilaisen apua ja neuvoja. Mitä yksityiskohtaisempaan asiaan apuja tarvitsee, kuten vaikka karkkibuffetin astioiden vuokraaminen, sitä lähempänä hääpäivää kahvitunti on hyödyllinen. Isoja linjoja, kuten somistusta, aikataulutusta tai ohjelmaa suunnitellessa taas kahvitunti kannattaa varata jo hyvissä ajoin.

Kahvitunteja voi myös varata halutessaan vaikka joka kuukausi, tai muutaman kerran vuoden aikana. Juuri omien tarpeiden mukaisesti.

P.S. Tutustu myös uuteen palveluumme “hääsuunnittelua kuukausisopimuksella”.

Palvelulupauksemme – mikäli emme pysty tarjoamaan teille yhtäkään uutta ideaa tai ajatusta, saatte rahanne takaisin!

Varaa oma kahvituntisi hääsuunnittelijan kanssa täältä.

Palvelun hinta: 55 eur.
Saatavuus: 1h kerrallaan etänä (Meet)
Palvelun hinta: 65 eur.
Saatavuus: 1h kerrallaan Tampere (sis. kahvit)