fbpx Skip to main content

Suomen kesä on jälleen kuuma ja hääsesonki saatu käynnistettyä. Kesäkuun suosituin blogikirjoituksemme oli toista vuotta peräkkäin kuinka pitää hääjuomat kylmänä, joten päätimme toteuttaa vinkeistä version 2.0! Tässä jälleen Your Bartender – Cocktail Catering vinkit häiden juomasäilytykseen!

Kottikärryt

Varsinkin maalaisromanttisiin häihin sopivat myös itse somisteeksi, mutta juomasäilytyksen kannalta kottikärryt sopivat kaikkiin ulkotiloihin. Tee vanhojen kottikärryjen pohjaan muutama reikä, jotta jäiden sulavesi pääsee valumaan samantien maahan eikä näin ollen nopeuta muiden jäiden sulamista.

Amme / soutuvene

Mikä tahansa isoa allasta muistuttava esine, johon juomat saa esille. Vain mielikuvitus on rajana! Metalli pitää puuta huomattavasti paremmin kylmyyttä, joten tämä kannattaa huomioida.

Maitotölkit

Täytä tyhjiä maitotölkkejä vedellä ja pakasta. Mitä isompi jääpala on, sitä kauemmin se pitää pintansa helteitä vastaan. Voit heittää sekaan esimerkiksi häiden teemaväriin sopivia kukan terälehtiä, jolloin jääpala on värikäs ja näyttävä.

Vuokraa oluthana

Varmin tapa pitää juoma kylmänä on laskea jokainen annos suoraan hanasta lasiin. Panimot (kuten esimerkiksi Fat Lizard) vuokraavat hanoja myös yksityitilaisuuksiin.

Kuvat: Camilla Bloom

Edelliset vinkit juomien kylmäsäilytykseen löydät täältä.