Suomen kesä on kuuma ja hääsesonki parhaimmillaan. Kuinka hoitaa juhlien kylmäsäilytys niin, että se on myös visuaalisesti näyttävä? Skip to main content

Suomen kesä on kuuma ja hääsesonki parhaimmillaan. Kuinka hoitaa juhlien kylmäsäilytys niin, että se on myös visuaalisesti näyttävä? Tässä Iinan, Your Bartender, vinkit häiden juomasäilytykseen!

Sinkkisaavi / tynnyri

Säilytä juomia etukäteen jääkaapissa/muussa kylmäsäilytyksessä ja nosta juomat esille juuri ennen juhlien alkua. Laita jääpaloja muovipussiin ja pussi saavin/tynnyrin pohjalle viilentämään juomia. Pidä saavi/tynnyri täytenä koko ajan, jotta juomat kylmentävät toinen toisiaan.

Jos kaadat saavin/tynnyrin täyteen jäitä, muista varata pyyhe viereen. Aurinkoisella säällä jäät sulavat nopeasti ja juomat lilluvat loppuillasta vedessä.

Vesi-ilmapallot

Valitse häiden teemaväreihin sopivat ilmapallot ja täytä ne vedellä. Pakasta ja käytä kylmäkalleina. Jään sulaessa ilmapallot voi helposti heittää uudelleen pakkaseen.

Palkkaa baarimikko

Baarimikko tarjoilee juomat jäiden kera ja huolehtii muuten kylmäsäilytyksestä ja juomien riittävyydestä juhlien aikana. Näin juhlaväki saa keskittyä juhlista nauttimiseen. Baaripalveluita tarjoaa Your Bartender – Cocktail Catering.

Vuokraa kylmäallas

Kylmäaltaan saa vuokrattua nykyään hyvin pienellä rahalla helpottamaan juhlien kylmäsäilytystä. Kylmäkaappien oviin voi kiinnittää esimerkiksi juomamenun tai muun ohjeistuksen juhlaväelle.
Hinnat ovat paikasta riippuen alkaen 20€/vrk ja viikoloput 45-90€. Katso esimerkiksi tapahtumalaite.fi

Kuva: Mikael Ståhle