fbpx Skip to main content

Minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, sen me teemme häissäsi. Olemme täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereella.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa hääparin näkökulmasta?

Hääsuunnittelijan päätavoitteena on helpottaa häiden suunnittelua. Parhaimmassa tapauksessa hääparin ei tarvitse (itse näin halutessaan) osallistua suunnitteluun muuten kuin valitsemalla heille ehdotetuista vaihtoehdoista mieluisimman ja tämän jälkeen saapumalla valmiiseen juhlaan.

Tärkeimmät lisäarvot, jotka hääsuunnittelija voi hääparille tarjota ovat

ajan säästäminen – hääparin ei tarvitse itse kuluttaa tuntikausia haravoimalla palveluntarjoajia ja vertailemalla heidän palveluidensa sisältöä, sillä hääsuunnittelija tekee tämän heidän puolestaan.

rahan säästäminen – hääsuunnittelija tietää, mistä voi säästää ja mistä ei kannata säästää. Hääsuunnittelija osaa myös mitoittaa ja suhteuttaa asioita kokemuksen perustella, joten tavaroita ei tule haalittua laatikoittain turhaan vain viemään tilaa varastossa.

uudet ideat ja näkökulmat – hääsuunnittelijat seuraavat häätrendejä, keskustelevat muiden hääalan ammattilaisten kanssa ja päivittävät näin jatkuvasti omaa ideavarastoansa näkemällä ja oppimalla siitä, mitä ja miten muut tekevät. Hääsuunnittelijoiden työtä on siis omaksua jatkuvasti uusia ideoita ja ajatuksia häihin liittyen, joita he sitten jakavat hääpareille.

Mitä täyden palvelun hääsuunnittelu pitää sisällään?

“Alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Me etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.”

Toisin sanoen – hääparina voitte itse määrittää paljonko haluatte osallistua suunnitteluun ja paljonko haluatte, että hääsuunnittelija hoitaa teidän puolesta.

Osalla hääpareista saattaa olla päivä valmiiksi päätettynä ja sen lisäksi vihki- ja juhlapaikka varattuna, mutta kaikki sen jälkeen jää hääsuunnittelijan järjesteltäväksi. Osalla taas voi olla kaikki suunnitelmat avoinna ja hääsuunnittelija aloittaa etsimällä sopivaa paikkaa sekä hääpäivän ajankohtaa.

Kaikki kuvat: Samu Lehtinen Visual

Kun päivä ja paikka on päätetty, lähdetään suunnittelemaan juhlan sisältöä sekä tyyliä. Ensin määritellään isot linjat, jotka antavat raamit päivälle – syödäänkö 7 ruokalajia pöytiin tarjoiltuna vai kevyt buffet, kutsutaanko 50 läheisintä sukulaista vai kaikki työkaveritkin puolisoineen, onko pääpaino hääohjelmissa vai vapaassa seurustelussa ja mitä omissa häissä tulisi ehdottomasti olla. Tämän jälkeen hääsuunnittelija lähtee kartoittamaan palveluita budjetin mukaisesti ja kokoaa hääparille heidän toiveisiinsa sopivia kokonaisuuksia nähtäväksi.

Yksityiskohdat, kuten viinilasien valinta ja servettien taittelu selkeytyvät kaikki matkan varrella sitä mukaan, kun ensin on löydetty sopiva catering, päätetty tarjoilun sisällöstä sekä toteuttamisesta, pöytäjärjestyksestä sekä hääpäivän ohjelmasta, sillä kaikki vaikuttavat kaikkeen. Hääsuunnittelija osaa ottaa tämän kaiken huomioon suunnittelun edetessä ja pitää langat käsissään, jotta kaikki tulee hoidettua ajallaan ja oikeassa kohdassa.

Itse hääviikolla hääpari saa keskittyä tulevaan juhlaan sekä toisiinsa, kun hääsuunnittelijat hoitavat vihki- ja juhlatilan valmistelut. Jokainen meistä on varmasti nähnyt teeveessä pätkiä siitä, kuinka hääseurue on häitä edeltävänä iltana järjestellyt pöytiä paikoilleen ja kiinnitellyt koristeita kattoon yömyöhään… Ei ihme, jos hääpäivän aamuna väsyttää!

Kun kaipaat apua häiden suunnitteluun tai mietit hääsuunnittelijan palkkaamista, ota meihin yhteyttä. Käydään kahvilla ja katsotaan yhdessä, olisimmeko me sopiva hääsuunnittelija juuri teille. Ja jos emme ole, niin suosittelemme teille mielellämme toista, juuri teidän tyyliin paremmin soveltuvaa hääsuunnittelija!