fbpx Skip to main content

MINKÄ HINTAISTA ON HÄIDEN SUUNNITTELU / JÄRJESTÄMINEN?
MIKSI KANNATTAA MAKSAA HÄÄSUUNNITTELUSTA?
MITÄ HÄÄSUUNNITTELIJA TEKEE?

Keskimäärin suomalainen hääbudjetti on tällä hetkellä 10 000€ molemmin puolilla, mutta hääbudjetit voivat olla kaikkea 1000€ – 50 000€ välillä. Mitä pienempi budjetti, sitä suurempi hyöty hääsuunnittelijasta on. Miksi? Koska hääsuunnittelija tietää, missä kohtaa budjettia voit säästää ja missä et.
Hääsuunnittelu Blushin palveluista löydätte “kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa“, jolloin voitte istua alas hääsuunnittelijan kanssa ja kysyä mitä tahansa. Voitte tarkistaa hääsuunnittelijan mielipiteen hääpäivän ohjelmasta, hääsomistajan ajatukset koristeiden määrästä ja sommittelusta tai kysyä muita käytännön vinkkejä hääpäivää ajatellen.
Osaan juhlapaikoista pääsee koristelemaan vasta hääpäivän aamuna. Tällöin somistus kannattaa jättää ammattilaiselle ja nauttia itse kiireettömästä aamupäivästä. Somistuspalvelumme sisältöön pääsee tutustumaan täällä.
Jos haluatte itse säästyä suuremmalta stressiltä ja suunnittelulta, voitte ostaa “all in” -palvelun, jolloin alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia hääjärjestelyistä, sillä me hoidamme kaiken puolestanne – etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Sen minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, me teemme häissäsi.

OSAATTEKO AUTTAA OHJELMAN SUUNNITTELUSSA?

Ehdottomasti! Autamme ohjelman ideoimisessa ja voimme kilpailuttaa palveluntarjoajat.

MIKSI OTTAISIN TEIHIN YHTEYTTÄ?

Meiltä saat monipuolista osaamista yhteensä yli 10 vuoden kokemuksella! Me teemme tätä työksemme ja olemme nähneet paljon erilaisia juhlia. Tiedämme siis mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, missä voi säästää ja missä ei, sekä alan “pro tipsejä”, jotka tulevat kokemuksen ja toistojen kautta.
Varaa “kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa” ja anna meidän kertoa miten Blush voisi auttaa juuri sinua. Jos et saa tapaamisen aikana yhtäkään konkreettista vinkkiä miten säästää rahaa hääpäivän kuluissa, saat rahasi takaisin!

VOINKO VIELÄ OTTAA YHTEYTTÄ, KUN HÄÄNI OVAT JO PARIN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ?

Tottakai, meihin voi ottaa aina yhteyttä, kun siltä tuntuu! Voimme auttaa mm. somistuksen viimeistelyssä, hääpäivän ohjelman hiomisessa, varausten varmistuksessa, juoksevien asioiden hoitamisessa sekä itse juhlapaikan koristeluissa häitä edeltävä päivänä tai hääpäivänä.