fbpx Skip to main content

Moni on saattanut huomata, että sivuillamme on ollut pidemmän aikaa normaalia hiljaisempaa. Tämä johtuu siitä, että olemme muuttaneet Tampereelta Kangasalle ja olleet mukana avaamassa uutta juhlatilaa!

Yrittäjämme Iinan yksi salaisista haaveista on ollut oma juhlatila, ja kun tähän avautui mahdollisuus, niin olisihan se ollut hölmöä jättää tilaisuus käyttämättä. Viime kesän sekä syksyn aikana kaikki ylimääräinen aika käytettiin tilan pintaremontoimiseen sekä valmisteluihin avaamista varten. Ja marraskuussa 2023 tilaan saatiin ensimmäiset täysin ulkopuoliset vierailijat käymään.

Tiihalan Tapahtumakartano on lämminhenkinen juhlatila vain noin reilun vartin ajomatkan päässä Tampereelta. Suojaisa piha-alue mahdollistaa vihkimisen paikan päällä ja juhlimisen omassa rauhassa. Juhlasalin katossa olevat puuparrut sekä kunnostetut pirttikalusteet ovat osa talon säilytettyä historiaa, ja modernisointia on tehty pääosin maalien sekä tekstiilien avulla.

Myös meidän somistevuokraamo muutti ja sijaistee nykyään Kangasalla juhlatalon tiloista. Tilassa juhliaan viettävien ei siis tarvitse välttämättä ostaa ja kuljettaa mukanansa mitään somisteita, jos kaikki tarvittavat löytyvät talon omasta somistevarastosta.

Jos siis haluat viettää häitäsi rennosti kartanomaisissa maisemissa omenapuun katveessa, niin tule Kangasalle! Meiltä löydät juhlatilan lisäksi somistuksen, tarjoiluhenkilökunnan sekä hääsuunnittelijan saman katon alta.