fbpx Skip to main content

Kahvitunti Hääsuunnittelijan kanssa

Sovitaan tapaaminen ja käydään hääsuunnitelmanne läpi alusta loppuun. Voimme vaihtoehtoisesti keskittyä vain muutamiin osa-alueisiin, kuten hääpäivän aikataulu tai koristelu. Tapaamisen aikana käytämme kaiken osaamisemme vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin, sekä antamalla vinkkejä ja ideoita onnistuneeseen toteutukseen. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte itse.

Palvelulupauksemme – mikäli emme pysty tarjoamaan teille yhtäkään uutta ideaa tai ajatusta, saatte rahanne takaisin!

Kahvitunti Hääsuunnittelijan kanssa etänä (Meet), 55€
Kahvitunti Hääsuunnittelijan kanssa Tampereella, 65€ (sis. kahvit)

Varaa aikasi täältä.

Hääsuunnittelua Kuukausisopimuksella

Hääsuunnittelu kuukausisopimuksella sopii teille, jos haluatte tehdä suurimman osan itse, mutta kaipaatte ideoita ja hääsuunnittelijan vinkkejä toteuttamisen tueksi. Voitte ottaa palvelun käyttöön missä vaiheessa suunnittelua tahansa ja olemme osa häätiimiänne juuri niin kauan, kun koette tarpeelliseksi.

Lue lisää täältä.

Palvelun hinta: 79 / 99 / 139€ kuukaudessa.

Hääpaikan somistuspalvelu

Suunnittelemme ja toteutamme juhlapaikan somistuksen toiveitanne noudattaen. Teemme moodboardin/somistussuunnitelman, laskemme budjetin, hankimme tarvittavat somisteet, hoidamme juhlapaikan koristelun, stailauksen sekä somisteiden purun. Palveluun sisältyy lisäksi alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, valmiin suunnitelman esittely ja tarvittaessa suunnitelmaan tehtävät muutokset.

Palvelun hinta: 2200e.
Saatavuus: Pirkanmaa
Palvelun hinta: 3300e.
Saatavuus: Helsinki, Jyväskylä, Turku, Pori, Lahti, Hämeenlinna
Palvelun hinta: 4400e.
Saatavuus: Muu Suomi
Palkkiomme lisäksi muiden yritysten tuotteen ja palvelut laskutetaan erikseen.

Täyden Palvelun Hääsuunnittelu

Minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, sen me teemme häissäsi. Olemme täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereella.

Alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Me etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Palvelun hinta: 4600e.
Saatavuus: Pirkanmaa
Palvelun hinta: 5800e.
Saatavuus: Helsinki, Jyväskylä, Turku, Pori, Lahti, Hämeenlinna
Palvelun hinta: 6900e.
Saatavuus: Muu Suomi

Palkkiomme lisäksi muiden yritysten tuotteet ja palvelut laskutetaan erikseen.

Oma Hääbaari

Yhteistyökumppanimme Your Bartender – Cocktail Catering toteuttaa näyttävän hääbaarin hääparin toiveiden mukaisella juomalistalla ja huolehtii juomatarjoilusta juhlan ajan.

Lue lisää täältä ja varaa oma hääbaarisi.

Esimerkkihinta: 80hlö hääbaari 4h Tampereella sisältäen juomalistan suunnittelun, alkoholittomat raaka-aineet, lasit, jäät, hedelmät, koottavan baaritiskin sekä kaksi baarimikkoa – 1250€.