fbpx Skip to main content

Kaiken takana

Olemme täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereelta ja Kangasalta käsin. Avullamme vältyt suuremmalta häästressiltä ja saat nauttia olostasi häiden alla.

Autamme koristeluissa, somistuksen suunnittelussa, koko hääpäivän organisoinnissa ja oikeanlaisten palveluntarjoajien löytämisessä. Laajasta verkostostamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja suosittelemme mielellämme hyväksi havaittuja ja luotettavia yrittäjiä myös muille. Meille mikään ongelmasi ei ole liian pieni tai iso ratkaistavaksi ja voit kysyä mitä tahansa häihin liittyvää.

“Tärkeintä on tunnelma”

Arvomme ja tapamme työskennellä

Olemme oikea häätiimi teille, jos arvostatte asioiden hoituvan. Meidän tehtävämme on saada homma toimimaan – tavalla tai toisella – ilman, että teidän tarvitsee huolehtia työn vaiheista ja mahdollisten haasteiden selättämisestä.

Suosimme parhaamme mukaan paikallista osaamista ja arvostamme ennakkoluulotonta käytännönläheisyyttä. Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään vuokratuotteita kaikessa tekemisessämme, ja uusien tuotteiden kohdalla yritämme jo ennen itse hankintaa keksiä niille jatkokäyttöä.

Iina

Juhlatuottaja ja -somistaja