fbpx Skip to main content

Varaa piknik kuin varaisit ravintolasta pöydän

Jätä peitot ja pajukorit kotiin ja lähde unelmiesi piknikille. Järjestämme upean piknikin valitsemaasi paikkaan ja siivoamme kaiken, kun juhlat ovat ohi. Ainutlaatuisin, intiimein ja rentouttava tapa kokoontua rakkaittesi kanssa on täällä. Kyse on ensiluokkaisesta palvelusta sekä hauskanpidosta – molemmat yhdessä unohtumattomassa kokemuksessa.

POLTTARIT
VUOSIPÄIVÄ
TREFFIT
KOSINTA

Mikä Pikniks on?

Pikniks on turkulaisen Aino Forssin perustama yritys ja onneksemme saamme toimia yhteistyökumppanina Tampereen alueella!

Piknikimme ovat kahden tunnin elämyksiä. Voit tuoda mukana perheesi, ystäväsi, lemmikkisi, puolisosi tai hääseurueesi. Me laitamme paikan teille valmiiksi ja toimitamme tilaamanne tarjoilut paikalle. Halutessanne voitte tuoda myös omat tarjoilut. Piknik on täydellinen tapa juhlistaa mitä tahansa tilaisuutta, polttareista vuosipäivään tai ihan vain upeaa päivää ja elämää.

“Uskon, että elämä on liian lyhyt ollaksemme nauttimatta joka sekunnista, ja joskus paras tapa tehdä se on nauttia rauhallisesta ajasta ystävien ja perheen kanssa – ilman häiriötekijöitä.”

–  Aino Forss, Pikniks perustaja

Mitä Pikniks pitää sisällään?

PALVELU ALUSTA LOPPUUN
Parasta piknikissämme on… no, se että me teemme kaiken työn. Tulet vain paikalle ja nautit piknikistä.

TUNNELMA
Piknikissä on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta. Piknikin tulee olla kokemus: tauko arjen kiireistä. Siksi me Pikniksillä menemme hieman yli ja vielä pidemmälle, kun kyse on piknikistäsi. Pakettimme sisältävät kynttilöitä, peittoja, tyynyjä ja paljon muuta! Se on täydellinen tapa luoda ikimuistoinen kokemus!

RUOKA JA JUOMA
Ruoka on yksi parhaista asioista ja todellakin tarkoitamme sitä. Voit valita varauksen yhteydessä toivomasi tarjoilut tai tuoda halutessasi omat eväät mukanasi.

Tutustu palveluun lisää Pikniksin omilla nettisivuilla.

Sivuilta löydät mm. peruutusehdot, palvelun tarkemman sisältökuvauksen sekä usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos mikä tahansa asia mietittyttää, niin ole meihin rohkeasti sähköpostitse yhteydessä, hello@blush.fi.