fbpx Skip to main content

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023!

POLTTARIT
VUOSIPÄIVÄ
TREFFIT
KOSINTA

Varaa piknik kuin varaisit ravintolasta pöydän

Jätä peitot ja pajukorit kotiin ja lähde unelmiesi piknikille. Järjestämme upean piknikin valitsemaasi paikkaan ja siivoamme kaiken, kun juhlat ovat ohi. Ainutlaatuisin, intiimein ja rentouttava tapa kokoontua rakkaittesi kanssa on täällä. Kyse on ensiluokkaisesta palvelusta, hyvästä ruoasta ja hauskanpidosta – kaikki yhdessä unohtumattomassa kokemuksessa.

Liity postituslistallemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun piknikit ovat varattavissa!

MIKÄ PIKNIKS ON?

Pikniks on turkulaisen Aino Forssin perustama yritys ja onneksemme saamme toimia yhteistyökumppanina Tampereen alueella!

Piknikimme ovat kahden tunnin elämyksiä. Voit tuoda mukana perheesi, ystäväsi, lemmikkisi, puolisosi tai hääseurueesi. Me toimitamme paikalle ruoat ja kaiken muun, mitä tarvitsette erityiseen päiväänne – sinun tarvitsee vain rentoutua yhdessä läheistesi kanssa. Piknik on täydellinen tapa juhlistaa mitä tahansa tilaisuutta, polttareista vuosipäivään tai ihan vain upeaa päivää ja elämää.

“Uskon, että elämä on liian lyhyt ollaksemme nauttimatta joka sekunnista, ja joskus paras tapa tehdä se on nauttia rauhallisesta ajasta ystävien ja perheen kanssa – ilman häiriötekijöitä.”

–  Aino Forss, Pikniks perustaja

MITÄ PIKNIKS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

RUOKA JA JUOMA

Ruoka on yksi parhaista asioista ja todellakin tarkoitamme sitä. Piknik-menuihimme kuuluu erilaisia lihoja, juustoja, kauden hedelmiä, keksejä sekä makeita ja suolaisia yhdistelmiä – kaikki tarjoillaan kauniissa ympäristössä.

Tarjoamme myös vettä juotavaksi!

TUNNELMA

Piknikissä on kyse muustakin kuin pelkästä ruoasta. Piknikin tulee olla kokemus: tauko arjen kiireistä.

Siksi me Pikniksillä menemme hieman yli ja vielä pidemmälle, kun kyse on piknikistäsi. Pakettimme sisältävät kynttilöitä, peittoja, tyynyjä ja paljon muuta! Se on täydellinen tapa luoda ikimuistoinen kokemus!

PALVELU ALUSTA LOPPUUN

Parasta piknikissämme on… no, se että me teemme kaiken työn. Tulet vain paikalle ja nautit piknikistä.

Tutustu palveluun lisää Pikniksin omilla nettisivuilla.

Sivuilta löydät mm. peruutusehdot, palvelun tarkemman sisältökuvauksen sekä usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos mikä tahansa asia mietittyttää, niin ole meihin rohkeasti sähköpostitse yhteydessä, hello@blush.fi.

Liity postituslistallemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun piknikit ovat varattavissa!