KOREUS 2v.

Yrityksen vuosijuhla
Kuvat: Mikko Karekivi

 

“Meille Koreudessa on tärkeää asiakkaidemme tyytyväisyys, joten haluamme huomioida heidät monella eri tapaa. Kun ajatus 2-vuotissyntymäpäiväjuhlista tuli, emme halunneet että mitään tehtäisiin ”puolivaloilla”. Tämän ajatuksen myötä selkeni myös se, ettei oma aikamme liikkeen kiireiden ohessa tule juhlien järjestämiseen riittämään.
Heti alusta asti tiesin, että tämän kaksikon ammattitaitoon voimme täysin luottaa. Kerroin toiveeni ja vaikken uskaltanut haaveillakaan, että jokainen niistä toteutuisi, Annemarin ja Heidin asenne ja intohimo työhönsä saivat minut luottavaiseksi, että juhlista tulee juuri meidän näköisemme. Suunnittelu oli hyvin sujuvaa, Annemari ja Heidi ottivat hyvin huomioon toiveeni sekä kertoivat omia ideoitaan. Oli suuri helpotus, kun oma vastuu juhlien järjestämisestä oli pienempi. Samaan aikaan, kun juhlasuunnittelu oli täydessä vauhdissa, pystyimme itse Koreudessa keskittymään työhömme.
Juhlapäivänä Annemari ja Heidi olivat paikalla koko päivän: koristelivat paikan, olivat apunamme juhlien ajan ja vastasivat illan sujuvuudesta. Liiketilamme on haastava kokonsa ja käyttötarkoituksensa vuoksi, mutta Annemari ja Heidi taikoivat paikasta täydellisen juhlatilan. Niin asiakkaamme kuten henkilökuntammekin olivat vaikuttuneita – voin todella suositella tätä kaksikkoa! Itselleni ei tulisi enää mieleenkään järjestää mitään isompia juhlia ilman Blushia, aiomme käyttää heitä jatkossakin.”