VUOKKO JA JUHANA
Lempäälä, 2015
Valokuvaaja: Timo Soasepp

 

“Hääsuunnittelijakaksikko ylittivät omat ja mieheni odotukset täysin! Päätimme häidemme ajankohdan vain 7kk aikaisemmin ja sovimme tapaamisen heidän kanssaan nopealla aikataululla. Tapaamisessa ideoita vilisi, ja oli ihan mieletöntä jakaa omia ajatuksia ja kehittää ideoista vieläkin parempia.

Hääsuunnittelijat auttoivat kaikissa häihin liittyvissä asioissa todella hyvin ja nopealla aikataululla. Jokainen yksityiskohta oli mietitty hyvissä ajoin ja kaikki toimi erittäin organisoidusti. He olivat läsnä silloin kun tarvitsin heitä ja osasivat hienosti lukea ajatuksiani, joita en osannut pukea sanoiksi.
Häiden suunnittelusta tuli entistä kivempaa Heidin ja Annemarin kanssa yhteistyötä tehden. Hääpäivää edeltävinä päivinä he näyttivät kykynsä tehtävien jakamisessa apujoukkojen kanssa ja viimeisenä iltana he hoitivat koko paikan koristelun kuntoon, jotta itse pääsin lepäämään. Hääpäivänä heistä oli suuri apu kaikkien järjestelyiden suhteen, he olivat aina siellä missä heitä tarvittiin. Olen erittäin kiitollinen, että Heidi ja Annemari olivat apunani häidemme suunnittelussa. En olisi voinut toivoa parempia hääsuunnittelijoita! Suosittelen heitä täysin sydämin ja olen varma, että jos valitset heidät, et tule pettymään!”