fbpx Skip to main content

Vuokraehdot

Tuotteita vuokraa Blush Oy, Y-tunnus 2690507–8. Vuokraamme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden vuokrahinnat on ilmoitettu nettisivuillamme ja ne pitävät sisällään arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen mahdollisten muutoksiin.

Vuokrauksen kohteena on Blush Oy:n somisteet sellaisenaan, kun ne on verkkokaupassa kuvattu. Vuokratuotteemme ovat käytettyjä, joten niissä saattaa olla käytön jälkiä. Tarkistathan tuotteiden kunnon noutohetkellä, reklamaatiot on tehtävä noutopäivänä.

Vuokra-aika on pitkä viikonloppu (to-ti) tai sopimuksen mukaan. Vuokra-tuotteet voi maksaa joko laskulla ennakkoon tai tuotteita noudettaessa pankkikortilla / lahjakortilla. Asiakas joko noutaa itse tuotteet varastoltamme Kangasalta (Tiihalantie 19) ja palauttaa ne siinä kunnossa, kun ne olivat vastaanotettaessa, asianmukaisesti samoihin pakkausmateriaaleihin pakattuina, tai ostaa kuljetuspalvelun etukäteen. Kankaisia tuotteita lukuun ottamatta kaikki vuokratuotteet tulee palauttaa käytön jälkeen puhdistettuina (esim. ei steariinin jälkiä lyhdyissä).
Blush Oy:llä on oikeus periä vuokratuotteiden puhdistus- ja kunnostuskulut erikseen, mikäli tuotteet palautetaan puhdistamattomina. Muiden kuin tekstiilituotteiden puhdistus- ja huoltokuluista veloitamme jälkikäteen laskulla 55 €/tunti käytetyn ajan mukaisesti.

Vuokrauksen aikana sattuneista vahingoista on ilmoitettava Blush Oy:lle heti vuokraajan huomattua vahingon tai viimeistään palauttaessa tuotteita. Vuokraajan on huolehdittava myös käyttötarkoituksen soveltuvuudesta muualla kuin sisätiloissa (esim. sade, pakkanen, korkea lämpötila). Mikäli jokin antaa aihetta huomautuksiin, on siitä tehtävä reklamaatio viipymättä. Reklamaatio tehdään kirjallisesti, vuokraus@blush.fi. Reklamaatioon tulee liittää myös kuvia reklamoitavasta asiasta.

Rikkoontuneista tai hukkuneista tuotteista veloitamme uutta vastaavan hinnan. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokratuotteille vuokra-aikana huolimattomasta ja virheellisestä käsittelystä aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen tuotteen niissäkin tapauksissa, jolloin vahingoittumiseen tai katoamiseen liittyy kolmas osapuoli. Lasku lähetetään seitsemän (7) päivän kuluessa vuokraajalle varauspyynnön yhteydessä annettuun sähköpostiin. Korvausvelvollisuus koskee myös kadonneita tai rikkoutuneita pakkaus- ja suojamateriaaleja, kuljetuslaatikoita ja suojapusseja, myös niissä tapauksissa, jotka ovat aiheutuneet vuokraajan käyttämien toimijoiden aiheuttamista vahingoista.

Asiakas voi sesonkiaikana (1.5.–31.9.) perua vuokratuotevarauksen neljä (4) viikkoa ennen varauksen ajankohtaa veloituksetta. Sesonkiajan ulkopuolella (1.10.–30.4.) asiakas voi perua vuokratuotevarauksen kolme (3) viikkoa ennen varauksen ajankohtaa veloituksetta. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitetaan 50 % varauksen kokonaissummasta.

Blush Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, joka estää Blush Oy:n tuotteiden tai sen osan toimittamisen. Blush Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta myöskään silloin, mikäli edellinen vuokraaja ei ole palauttanut vuokratuotteita tai ne on palautettu viallisina. Tällöin Blush Oy tarjoaa vuokraajalle korvaavaa vuokratuotetta, mikäli mahdollista. Mikäli korvaavaa vuokratuotetta ei ole tai sopivaa ei löydy, palauttaa Blush Oy vuokraajalle kyseisistä tuotteista maksetun vuokrahinnan. Blush Oy ei ole velvollinen korvaamaan vuokraajan sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa.

Lisätiedot ja varaukset: vuokraus@blush.fi

Blush Oy, 2690507-8, www.blush.fi
Nouto-osoite: Tiihalantie 19, 36270 Kangasala. Tavaroiden nouto sekä palautus tapahtuu talon päädystä löytyvän ”henkilökunta” oven kautta.

Etsitkö jotain tiettyä?

Jos etsit jotain tiettyä somistetta, voit laittaa meille kyselyn sähköpostitse. Kaikki piensomisteemme eivät ole kuvattuina tai kuulu vuokratuotevalikoimaamme, mutta varastostamme löytyy mitä ihmeellisimpiä asioita.

Tai jos me emme omista etsimääsi somistetta, saatamme tietää mistä sellaisen löydät.